Till Salu/For Sale

OBS. Alla priser är inklusive moms

Föl 2020 & 2021

2020 fick vi tre föl som alla är till salu. Går också att tinga föl som kommer 2021.  De ston som är dräktiga och kommer få föl 2021 är Glensharrold Lady e. Starrhult Bossanova, Winona the Wanted e. Shackleton och Tulira Countess e. Holmtebo Galway Lad. 


Miallo Stuteri föder upp i första hand connemaraponnyer, men du kan även hitta haflinger och svenskt halvblod på gården. Vi är från början noga med att välja ponnyer med både rätt psyke, temperament, prestation och härstamning  för att sedan kunna erbjuda dig en väl uppfödd och hållbar kvalitetsponny. Våra hästar står både i box och på lösdrift växelvis för att vänja sig med båda delar. Vi har hästarna i stora kuperade hagar under större delen av dygnet.

Självklart sköts allt såsom regelbundet besök av hovslagare, vaccination och avmaskning efter behov. Även daglig hantering se de alltid hålls hela, rena och glada. 

Miallo kennel föder upp Golden Retriever enligt SKKs krav och rekommendationer. Valparna föds i vårt hem och lever med oss tills dess att de är leveransklara. Vid leverans är dem chipmärkta, registrerade i SKK, vaccinerade, avmaskade, veterniärbesiktigade och dolda fel försäkrade.

Du är alltid välkommen på besök för att se om det finns något som passar just dig!