Miallo Wadja

e. Shackleton u. Winona the Wanted ue. Rolls Royce RC 49

Connemara sto född 2021

Gulbrun, Blivande D-ponny 

Wadja föddes här på gården den 18 maj. Hon är en mycket nyfiken tjej som gärna kommer fram och hälsa i hagen och har mycket spring och lek i benen. Wadja har en godkänd hingst till halvbror Darwin, som är våran uppfödning ifrån 2007. Wadjas halvbror My Lucky Lad of Shanbo tävlar framgångsrikt i hoppning i Sverige, med placeringar upp till LA+ och fina rundor i MVS A hoppning. 

Wadjas morfar Rolls Royce är ELIT premierad  och är flerfaldigt guldbelönad och hela fyra gånger BIS. På hans kvalitetsbedömning 1984 totalsegrade han och blev bästa gångartshästen och andra bästa hopphästen. Hans totalpoäng i dressyr blev han 9,29 och är fortfarande oslaget. Många av hans avkommor tävlar på medelsvår och svår nivå, som avkomman Cassandra med SM-brons i dressyr 1998 och Lotus som blev SM- vinnare 1999. Rolls Royce har även en godkänd hingst efter sig Touchwood Winston RC 91 som har placeringar i FEI. Bl.a. på SM både inomhus och utomhus. Segrade i Ingdam's cup -00. Han var även 5:a på svenska derbyt -00. I tidningen Ridsport rankades han som landets 6:e bästa dressyrponny -00.

Mer info om Rolls Royce finns på https://stallragnarp.se/Hingstar.htm

Shackleton e. Streamstown Larry u. Hazel Dun e. Thunderboldt u. Mary Anne e. Dun Aengus. Mer info finns på  https://holmtebo.se/shackleton.html 

Winona the Wanted e. Rolls Royce RC 49 u. Öxenholm Touch Wood RC 470. Mer info finns under hennes flik.