Tävlingshelger och påsklov

17.04.2017

Tävlingshelg nr1: Haflinger kvalité i Axevalla. Vi åkte upp på lördags eftermiddagen för att få Dawatea att vänja sig vid den nya miljön och även för att hon skulle kunna lugna ner sig lite efter den långa resan, men snäll som hon är vare det inga problem. 

På söndagen var det ju dags. Först på schemat var det löshoppning. Dawatea skötte sig bra men var dock väldigt trött!    Sen var det dags för ridprov. Samma där, skötte sig bra men energin var inte riktigt där!   Sist för dagen var det visning för hand, det gick betydligt bättre och hon fick fina reslutat, 39p. 

Lisen har själv skrivit ett inlägg på hennes blogg om helgen så gå gärna in dit och titta!:  https://nouw.com/lisenkarlstrom 

Tävlingshelg nr2: Då var det dags för årets andra dressyr tävling och det var i Vikbolandet! Först ut var Lisen och Dawatea i en LC:1, och finfina procent fick de med, hela 63%. 10% mer än förra tävlingen, så utvecklingen går verkligen framåt för dem båda!

Näst ut var Isabelle och Unique i en LB:1 och LA:1 En fin häst på framridningen men väldigt spänd inne på banan! Men de käpmar vidare och hoppas på bättre reslutat till nästa tävling i Boxholm.

Mellan tävlingarna har Isabelle, Lisen och Alva haft påsklov, Skönt tyckte dem!