Miallo Miracle

u. Maybelline e. Ironman H ue.Fango in Blue

Svenskt halvblod f.2018

Lilla My som vi kallar henne föddes här hemma på gården och blev den andra Miallo uppfödningen. Hon är efter den mycket fina hingsten Ironman H som blev bruksprovsvinnare i dressyr 2017.

Hon kommer ur stofamilj 49

Maybelline e. Fango In Blue u. Megan 

Ironman H e. Bordeaux u. Zartina.

Ironman H är bruksprovsvinnare i dressyr 2017, med höga 9,5 poäng för ridbarhet i dressyr. Han belönades på bruksprovet med exteriörpoängen 9 8 8 8 8= 41p. Ironman, tillsammans med ryttaren Yvonne Österholm, vann både kval och final i Falsterbos fyraårsklass 2017 med goda omdömen och poäng. 

Våren 2018 startade han i FEI´s femårsprogram och belönades med hela 90,2% och därefter vann han de två kommande starterna i FEI´s femårsprogram och LA:3. Han deltog även i UVM i dressyr i Ermelo och gick direkt till final efter en väldigt fin kvalritt.

Sensommaren 2019 har han vunnit alla sina starter i sexårsprogrammen, som i juni när han vann en MsvB:2. I falserbo hade ekipaget 84,27% i semifinalen och slutade på en fjärdeplacering i finalen på 84.4%

Ironman´s avkommor var högt bedömda under sommarens fölbedömningar. Han var en av två hingstar som hade tre avkommor uttagna till elitfölauktionen 2018. Och under sommaren 2019 har fölen fortsatt prestera på topp!  

mer info finns https://www.lovstastuteri.com/seminstation/hingstar/ironman-h/