Vår helg!

04.06.2018

Denna helg har det funnits mycket roligheter men även lite tråkigheter.

Fredag: Oskar fyllde 23 år, familjen skulle åka hem till honom och fira honom lite, pizza och hemlagad tårta väntades, innan det skulle vi kolla till hästarna på bete. Vi kommer upp inser att Countess inte riktigt var 100, vi valde att ta hem henne från betet. När vi väl kommer hem misstänker vi Kolik, veterinär påkallades och promenaden började (och slutade inte förens veterinären kom) . Väl där påbörjades behandling av Kolik och hon sattes på dropp. Vi klockan tre var den andra och sista dropp påsen slut och Countess var mycket piggare och gladare! Tack till distriktsveterinären som kom snabbt efter samtal och som var väldigt duktig, förstående och trevlig! Countess mår nu som innan, glad och pigg!

Lördag: BAL, Isabelle och Lisen åkte in för att titta på deras kusins bal, Emilia. Hon var en riktig prinsessa och dansade som en sådan med!

Söndag: Tävling i Rappestad. Finalen för Div I samt Div III, Isabelle med Unique och Alva med Winona med var såklart Adam, mamma och Tessie. Årets varmaste dag, det var inte lätt att ha koll på allt!

Dagens två första starter stod Alva för, och vilka ritter de bjöd på! Ryttartest (individuellt) 72%, LC:1 69%. Det räckte till en andra placering och en vinst! Laget slutade upp på en 4 placering.

De två sista starterna var de Isabelles tur. LA:1 på 65% och en tredjeplacering samt LA:P1, efter två felridningar och ett trött ekipage 56%, som sagt, inte lätt i värmen. Men de kämpar vidare. Mantorps Div I lag slutade upp på en tredje placering.